Bij Brasserie De Krone in Duffel pannenkoeken of Wafels à volonté waarvan de eerste met ijs en chocoladesaus.

Brasserie De Krone is een jobervaringscentrum voor mensen met autisme. In de brasserie wordt aan mensen met autisme spectrumstoornis de kans gegeven om werkervaring op te doen in een zo realistisch mogelijke kader. Op deze manier geeft brasserie De Krone ook aan hen de kans om te ervaren hoe het leven op de werkvloer eraan toe gaat.

De Brasserie is gelegen op het domein van het spoorwegfort van Duffel. De mooie locatie en de verschillende belevingstentoonstellingen maken van het fort een echte toeristische trekpleister. Na een fikse wandeling of fietstocht, kan men bij Brasserie De Krone iets komen drinken of van een lekkere maaltijd genieten in een historisch belangrijk gebouw.

Hou je van wafels of pannenkoeken en kan je er maar niet genoeg van krijgen? Met deze Groupon geniet je bij Brasserie “De Krone” van Pannenkoeken of wafels à volonté, de eerste pannenkoek of wafel word geserveerd met met ijs en chocoladesaus. De Brasserie is gelegen aan het Ford in Duffel en valt perfect te combineren met een wandel – of fietstocht. Smullen maar!

Kies uit 3 opties
€ 7,50 voor Pannenkoeken of wafels à volonté voor 1 persoon
€ 14,99 voor Pannenkoeken of wafels à volonté voor 2 personen
€ 29,98 voor Pannenkoeken of wafels à volonté voor 4 personen

Hier kan deze lekkernij boeken bij Groupon

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u