Na een light versie in 2020 gaat het fijnste festival met literatuur en illustratie Zin in Zomer dit jaar voor een volwaardige editie in maar liefst vier Limburgse steden. Het thema ‘natuur’ loopt als een rode draad doorheen de bijzonder afwisselende programmatie. 
Bilzen als nieuwe Zin in Zomer-stad In het laatste weekend van augustus kunnen bezoekers zich in verschillende Limburgse steden onderdompelen in literatuur en illustratie. En dit jaar kan dat in maar liefst vier steden. Want naast Genk, Hasselt en Sint-Truiden, heeft nu ook Bilzen de Zin in Zomer-microbe te pakken. In samenwerking met de bib en cultuurcentrum De Kimpel bieden ze geheel in Zin in Zomer-stijl een verrassend programma aan.
Illustratie: Carll Cneut
Zin in Zomer is het énige literaire zomerfestival dat je in Limburg en omstreken kan ontdekken. Door organisatie deAuteurs bekroond als Beste Festival, staat het al meer dan 10 jaar garant voor een steengoed programma boordevol literatuur en illustratie. Er is plaats voor gevestigde namen, maar ook nieuw talent krijgt de kans om zich voor te stellen.

 foto: Illustrator Toon Delanote maakt unieke collagestukken in La Bottega © Boumediene Belbachir

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u