We staan met zijn alleen te popelen om deze zomer richting Italië te trekken.

Wie vaak op vakantie gaat met de auto, weet dat een goede voorbereiding er voor kan zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan onderweg. Vooral financiële verrassingen zijn gemakkelijk achterwege te laten, als je even uitzoekt in welke gebieden je bijvoorbeeld tol moet betalen of waar je je in een milieuzone bevindt.

Bij die laatste komt VignetBestellen om de hoek kijken, want hier bestel je gemakkelijk en snel de benodigde milieustickers of vignetten voor de gebieden waar je doorheen wil rijden. In sommige gebieden in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk heb je namelijk een boete aan je broek hangen, als je niet in het bezit bent van zo’n sticker.

Het Zwitserse vignet voor 2022 kan je via onze partners Groupon en VignetBestellen geregeld wel heel goedkoop op de kop tikken. De normale prijs bedraagt 40,99 euro, maar als je wacht op de kortingscode van 20 procent op lokale deals, dan ga je naar slechts 32,79 euro.

Laatste deal: Vergeet deze kortingscode niet in te vullen bij het afrekenen!
19-20/06/2021: 20 procent korting met code WHOLE (België) en VADER (Nederland)
De speciale kortingscodes werken helaas niet meer op het Zwitserse vignet.

Na je aankoop op Groupon moet je gewoon via de speciale link in je Groupon het vignet bestellen. Bestel je milieusticker of vignet bij VignetBestellen en je hebt hem binnen drie werkdagen in huis. Er worden ook geen verzendkosten in rekening gebracht.

Via deze link kan je het vignet bestellen bij onze partner Groupon voor levering in Nederland.

Via deze link kan je het vignet bestellen bij onze partner Groupon voor levering in België.Booking.com

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u