Hotel Holiday Inn Express Gent ligt aan de onderkant van de havenstad, met het beroemde historische centrum op zo’n 4 kilometer afstand.

Binnen het half uur kan je ook Brussel of Brugge bereiken. Het hotel heeft eigen parkeerruimte, waar je tegen betaling gebruik van maakt. Makkelijk om eventueel ook de Belgische kust te bereiken op een mooie dag.

Het hotel is op duurzame wijze ingericht en daarom ook Green Key Eco Label-gecertificeerd. De kamers zijn ruim opgezet en hebben een eigen kleurrijke look. Alle kamers beschikken over gratis WiFi, een zithoek, flatscreen-tv, en eigen badkamer met douche en toiletartikelen. De king kamers maken het verblijf nog wat aangenamer dankzij het kingsize bed dat er staat opgesteld.

In het restaurant van het hotel kan je in de ochtenduurtjes terecht voor een smakelijk ontbijt. Met deze deal is die inbegrepen, zodat je zeker bent dat je de dag voortvarend van start gaat. Denk aan een continentaal, internationaal ontbijt van onder meer broodjes, zuivel en fruit. In de brasserie D-LYS kan je terecht voor een ontspannen omgeving en lekker drankje.

Het hotel beschikt over de nodige fitnessfaciliteiten waar je als gast naar hartenlust gebruik van maakt.

Via deze link kan je via onze partner Groupon reserveren bij Hotel Holiday Inn Express Gent.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u