Het YUP Hotel is gevestigd aan de rand van het centrum van Hasselt, dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden, het station en het commerciële centrum van Maasmechelen Village.

Het hippe hotel is populair onder ‘clubbing’-gasten die na een avondje stappen in Versuz de nodige rust komen opzoeken in het YUP hotel.

De kamers zijn functioneel en comfortabel ingericht en geven je meteen een thuisgevoel. Alles wat je nodigt hebt, is aanwezig: een comfortabel bed, airco, groot bureau, internet, televisie en een mooie badkamer met een bad en/of douche.

Elke ochtend begin je je dag met een stevig ontbijt, zodat je klaar bent om de Hasseltse binnenstad te verkennen. Het gezellige hotelrestaurant Pasta e Pane is in de omgeving bekend om de hoogwaardige Italiaanse gerechten. En als je hier een tafel boekt krijg je als Groupon-gast een gratis aperitief. In de bar van het hotel kun je terecht voor een verfrissend drankje.

Wat je krijgt een cabine kamer voor 2 personen incl. ontbijt, welkomstdrankje en late checkout in het YUP Hotel al vanaf 84 euro.

Je kan dit hotel boeken bij onze partner Groupon via deze link.Booking.com

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u