Een charming tweepersoonskamer met ontbijt, naar keuze met bubbelbad in het viersterren Martin´s Grand Hotel Waterloo.

Waterloo ligt er vlak bij Brussel, binnen 20 minuten zit je al aan de rand van het centrum. Ga heerlijk door de straten slenteren van de stad en zie de vele bezienswaardigheden zoals de Grote Markt en Manneken Pis. Dichterbij het hotel is er ook genoeg te beleven, ga langs het slagveld van Waterloo of ga naar het Wellingtonmuseum en beleef de geschiedenis alsof je er zelf bij was. Verder zijn er nog vele andere musea´s en parken zoals het Water- en Fonteinmuseum, Het Solvaydomein of ga naar Walibi Wallonië, die allen zeker een bezoekje waard zijn.

Met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren ‘30 van de 19e eeuw, ligt Martin’s Grand Hotel 4 * aan de poort van een van de meest symbolische steden van Europa: Waterloo. Het hotel is ook een goed startpunt om een ​​van de mooiste regio’s van België te ontdekken: Waals-Brabant.

Het hotel heeft 79 sfeervolle kamers en suites waarin je Engelse invloeden terugziet. Ze zijn uitgerust met individueel regelbare airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een HD-tv met satellietzenders, WiFi, een telefoon, een kluisje, een broekpers bad en een welkomstpakket met koffie en thee.

Het restaurant La Sucrerie maakt niet alleen indruk door de algemene setting met zijn gewelven daterend uit de oude suikerfabriek van 1836, maar ook door de authentieke keuken. Gasten kunnen genieten van exotische regionale recepten, vergezeld door een rijke wijnkaart met druivenrassen uit Frankrijk, Zuid-Afrika of het Amerikaanse continent. De bar “Le Club” maakt ook indruk met zijn klassieke inrichting.

Het hotel bovendien over vier vergaderzalen en een fitnessruimte met de nieuwste apparatuur.

Wat je krijgt

Inclusief in alle opties:

  • Verblijf voor twee in een Charming standaard twin- of tweepersoonskamer of charming executive tweepersoonskamer (afhankelijk van de gekozen optie)
  • Ontbijt
  • Reisdata t/m 31-03-2022

Inclusief in bepaalde opties:

  • Bubbelbad

Standaard twin- of tweepersoonskamer incl. ontbijt voor 2 pers. vanaf 84 euro
Executive tweepersoonskamer incl. ontbijt en bubbelbad voor 2 pers. vanaf 94 euro

Boek dit hotel hier bij Groupon

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u