B&B House of Java ligt in Heusden-Zolder, Belgisch Limburg, tussen de heuvels en biedt vele keuzes om jouw verblijf te aangenamer te maken.

Je verblijft hier in een kamer die ingericht is in Javaanse en Balinese stijl, met warme kleuren en duurzame materialen. Je vindt er een tv, minibar, iPod dock en uiteraard een eigen badkamer met bad of douche.

Elke ochtend kan je naar de ontbijtkamer komen waar het ontbijt geserveerd wordt. In de zomer bij mooi weer kun je ontbijten in de prachtige tuin van de bed and breakfast.

Kies je voor de opties met privé-wellness, dan kan je naar de privé-spa van het hotel die zich in het groene Bolderberg bevindt, op een steenworp van Hasselt en Circuit Zolder. De spa is ingericht met natuurlijke materialen in aardetinten en authentieke Javaanse elementen. Je vindt er een jacuzzi, infrarood zone, sauna en een rustruimte met privé-douche, tv en gratis WiFi. Ter verkoeling staat er Evian water voor je klaar.

Kies je voor VIP met massage, dan kan je terecht in de wellness-faciliteiten van het hotel, waar je volledig tot rust kan komen. Met als extra een fles bubbels en tapas en je kunt kiezen welke massage je wilt: een lichaamsmassage, een Balinese massage of een Javaanse aromatherapie-massage.

Boek vanaf 159 euro voor twee nachten.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u