Op woensdag 9 juni gaat de horeca binnen opnieuw van start, wat meteen de opening betekent van de nieuwe Filou Sportsbar Oostende.

Genesteld vlakbij KVO, BCO en het nieuwe zwembad; de ideale uitvalsbasis voor de live-beleving van een sportieve topzomer. Vanaf woensdag, kan dit naast de 5 hd tv’s en 2 beamers binnen, ook op een groot led scherm van 16 m2 buiten op het terras van de sportsbar.

Momenteel beleven we reeds dit zomers sportgevoel met de wedstrijden van BCO in het kader van de play-offs basketball. Er zijn de komende week nog minstens twee wedstrijden die live te volgen zijn op groot scherm op terras (maandag 5 juni en woensdag 7 juni) waarvoor reservaties vooraf noodzakelijk zijn.

Uiteraard zijn ook de wedstrijden van de Rode Duivels straks live te volgen. Op zaterdag 12 juni speelt België tegen Rusland, waarvoor je alvast een tafel kan reserveren, met voorafgaand een BBQ aan tafel (max. 4 pers.). Ook wellicht de meest iconische Rode Duivel ooit, Jean-Marie Pfaff, zal aanwezig zijn met zijn familie om deze feestelijke opening van het EK en de sportsbar extra sfeer te geven.

Voor de wedstrijd van 17 juni tegen Denemarken worden er 100 unieke sjaals van deze wedstrijd uitgedeeld en kun je een unieke design fiets van Carslberg winnen mits de juiste gratis pronostiek. Want mee beleven vanop de eerste lijn staat centraal in de Sportsbar.

Via www.tifogame.be/filousportsbar kun je trouwens tal van leuke prijzen winnen door gratis mee te doen aan de pronostiek voor alle wedstrijden van de Rode Duivels op het EK.

Praktisch

Reserveren voor de wedstrijden van BCO in het kader van de Play-offs of voor de wedstrijden van de Rode Duivels is mogelijk via facebook (Filou Sportsbar Oostende) of via jurgen@lumenat.com

Het grote ledscherm zal trouwens de ganse sportzomer aanwezig blijven. Dus ook de Tour de France en de Olympische Spelen zijn straks van dichtbij live te beleven. Onze openingsuren en events zijn steeds te volgen via de facebookpagina van Filou Sportsbar Oostende.

Bron en foto Filou Sportsbar Oostende

Aqualibi Tickets

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u