Twee uur poolen óf snookeren incl. warme hapjes voor 2-4 personen bij The Trickshot Snooker in Brugge.

Hoewel de naam anders doet vermoeden heeft The Trickshot Snooker in Brugge een vrij recht-door-zee concept. De ruimte is namelijk hoofdzakelijk gevuld met snooker- en pooltafels waar de fanatieke, maar ook minder bedreven Luca Brecels aan de slag kunnen.

Gewoon voor de lol een balletje stoten of voor de hoofdprijs strijden in één van de Pro Am-toernooien die er plaatsvinden. Of je nu honger hebt naar succes of niet, honger van het sporten, is er altijd. Daarom schuif je er tussen al het spelen door aan voor een vullend hoofdgerecht of mik je tijdens het spelletje enkele gefrituurde snacks in je mond.


Kies uit twee opties

€ 14,99 voor twee uur poolen óf snookeren incl. 20 warme hapjes voor 2 personen
€ 19,99 voor twee uur poolen óf snookeren incl. 40 warme hapjes voor 4 personen


Met deze deal kan je je vrienden even alle hoeken van de (pool)tafel laten zien. En als je het goed doet alle ballen dus ook. Stoot in twee uur tijd door tot alle ‘halve’ of ‘hele’ ballen verdwenen zijn met één of meerdere potjes pool of probeer de rode ballen succesvol op te laten volgen door een bal met een ander kleurtje aan de snookertafel. Uiteraard zijn er voldoende keus aanwezig om te gebruiken, want met je vinger poolen is ook zoiets. Bovendien zet je die al meer dan genoeg aan het werk met de warme snacks die het energielevel gedurende het spelletje op peil moeten houden.

Boek hier bij Groupon

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u