Wegdromen van een Italiaans hotelletje of restaurant, geef toe je hebt het al een paar keer gedaan.

Vandaag kan je beginnen met je zomertripje helemaal voor te bereiden. Ideaal toch op een zondag als dit? Onze partner Groupon in Italië geeft tot 30 procent korting op zijn website.

Wij checkten het even uit en boekten ondertussen ook al een tripje Siena en wat restaurantjes voor erbij. Het aangename aan het nuttige koppelen heet dat. De kortingscode DOMENICA vervalt op zondag 28 maart 2021 om middernacht.

Op de hotels en vakanties krijg je een korting van 10 procent. Op restaurants krijg je een korting van 20 of 30 procent. Hier en daar zitten ook uitstapjes bij met 30 procent korting. Klik op de banner hieronder om tussen alle deals te snuisteren.

Enkele voorbeeldjes nodig om lekker te genieten? Wij vonden deze heerlijke deals… Je kan op de naam van het etablissement klikken om de deal te bekijken. Maar het zal nog veel leuker zijn om zelf op ontdekking te gaan in alle deals.

Een taglieri en Toscaanse wijn proeven met zijn tweetjes? Dat kan in de Enoteca Michelangelo in Arezzo. Je betaalt normaal 29,90 euro, maar met 30 procent korting komt dat nu op slechts 20,93 euro.

Een nachtje en toegang tot de welness in het viersterrenhotel Terme Helvetia in Abano. 74 euro met zijn tweetjes met ontbijt, vanaf 128 euro in half pension. En nu nog eens 10 procent korting.

Of trekken we naar het viersterrenhotel  l’Itria Palace Hotel in Ragusa? Vanaf 49 euro per nacht, voor twee met ontbijt. En 10 procent korting.

Een tour met twee door een wijngaard in San Gimignano, met proeverij van wijnen en lokale producten. Normaal 29,90 euro, nu 23,92 euro door de 20 procent korting.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u