Deze zomer geniet je in Roeselare van een verblijf voor slechts €88,00 per standaard tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Daarbovenop verwennen wij je met een gevulde totebag.

Opgelet! Enkel geldig voor overnachtingen die doorgaan tussen 1 juli 2021 en 31 augustus 2021.

TOERISTISCHE ARRANGEMENTEN #VANRSL

Met deze drie toeristische arrangementen wil Toerisme Roeselare jou laten proeven van al het moois dat onze stad te bieden heeft.

Je kan kiezen uit volgende arrangementen:

  1. Arrangement 1: Romantisch in de Rodenbachstad
  2. Arrangement 2: De Hoofdstad der Wereldkampioenen
  3. Arrangement 3: Jonge speurneuzen op ontdekking

ARRANGEMENT 1: ‘ROMANTISCH IN DE RODENBACHSTAD’

Of je nu jong en dolverliefd bent of al jaren lief en leed met elkaar deelt, soms heb je nood aan quality time, met je partner. Wat je ook verkiest, je bent in het hart van West-Vlaanderen op de juiste plek. Beleef liefde op zijn puurst in Roeselare.

Bekijk hier alle info over dit arrangement.

ARRANGEMENT 2: ‘DE HOOFDSTAD DER WERELDKAMPIOENEN’

Roeselare is de stad van KOERSmuseum, het natourcriterium, de open lucht wielerpiste Defraeye-Sercu, Patrick Lefevere… en vier wereldkampioenen. Fan van fietsen en/of wielrennen? Dan is Roeselare iets voor jou.

Bekijk hier alle info over dit arrangement.

ARRANGEMENT 3: ‘JONGE SPEURNEUZEN OP ONTDEKKING’

De Rodenbachstad barst van de sfeer en is zeker ook geschikt voor een citytrip met kinderen waar je als ouder plezier aan beleeft!  Zo kunnen de jeugdige speurneuzen zicht uitleven in verschillende zoektochten (in de stad, de natuur of een museum) en wordt het stationsplein weer omgetoverd tot zomerspeelplaats.

Indien je dit arrangement reserveert, dan krijg je een standaard familiekamer (2 volwassenen, 2 kinderen tot 18 jaar) inclusief ontbijt i.p.v. een standaard tweepersoonskamer inclusief ontbijt aangeboden.

Bekijk hier alle info over dit arrangement.

KOSTPRIJS

Voor elk arrangement betaal je slechts €88,00 voor een standaard tweepersoonskamer, ontbijt inbegrepen in een logies in Roeselare naar keuze. Geen extra kosten!

HOE RESERVEREN

  • Stap 3
    Check in in het logies van jouw keuze. Je ontvangt hier een tegoedbon voor het ophalen van jouw totebag met gratis voordelen bij Toerisme Roeselare.
  • Stap 4
    Haal jouw totebag op bij Toerisme Roeselare en start een onvergetelijk trip.

Foto Unsplash

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u