Hele of halve dag een kajak huren bij Loods 25 aan de Watersportlaan in Gent.

Bij Loods 25 aan de Vissersdijk in Gent is het leven een feestje. Je kan hier met grote groepen terecht om evenementen, congressen en clubdagen te beleven. Of je nu een teambuilding-dag voor je collega’s organiseert, een feestzaal zoekt voor je verjaardag of een sportieve dag voor je hele (vrienden)club wil regelen.

Bij Loods 25 is er van alles mogelijk. Van dansen in je eigen zaal en barbecueën voor de deur tot sportieve (buiten)spellen, groepsdiners en kajaktochten vanaf de Watersportbaan. En dan kan je er ook nog eens gratis parkeren en gebruikmaken van de kleedkamers en douches. Arrangementen op maat zijn altijd mogelijk en alle activiteiten zijn hier ook los te boeken.

€ 6,99 voor een halve dag kajak huren voor 1 persoon (waarde € 12,50)
€ 8,99 voor een hele dag kajak huren voor 1 persoon (waarde € 16,50)

Neem je vrienden, familie, collega’s of sportteam mee voor een kajaktocht door Gent en omgeving. Met een halve of hele dag peddelen kan je een aardig eind komen en staat er dus een avontuurlijke dag voor jullie op de planning. Je start bij de Watersportbaan, waar je een kaart met vaarroutes mee krijgt.

Vervolgens kies je zelf of je de historische stad in gaat of de Leie af wil varen om de natuur buiten de stad te ontdekken. De tocht is inclusief zwemvest en mogelijkheid voor het opbergen van waardevolle spullen. Kies je voor een halve dag, dan heb je 4 uur de tijd.

Je mag starten op een tijdstip naar wens, mits je voor 21.00 uur terug bent. En ga je voor de hele dag, dan mag je van 10.00 tot 21.00 uur met de kajak op pad.

Je kan deze kajak huren bij onze partner Groupon via deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u