Deze Nederlandstalige cursus leert je om nog meer uit je vakantie naar Italië te halen door je de basis van deze taal te leren.


Kies uit 3 opties
€ 19,99 voor een online cursus “Italiaans voor Beginners” – zelfstudie (waarde € 99)
€ 49,99 voor een online cursus “Italiaans voor Beginners” – met hulpdocent (waarde € 169)
€ 59,99 voor een online cursus “Italiaans voor Beginners” – met hulpdocent en examen (waarde € 238,90)

Je krijgt tot 3 jaar toegang tot deze Nederlandstalige online cursus Italiaans voor Beginners waarin je je door middel van zelfstudie of met een docent een serieus woordje Italiaans eigen maakt. Leuk voor op vakantie of om die Italiaanse liefde te imponeren.

De cursus “Italiaans voor Beginners” bestaat uit een aantal onderdelen:

Kennismaking
Je leert hoe je mensen in het Italiaans begroet en jezelf voorstelt.

Wonen, werken en familie
Je leert te vertellen over je leefsituatie, je werk of studie, en je familie.

Feest en vrije tijd
Wanneer je op vakantie of op zakenreis bent, is het handig te weten hoe nationale feestdagen en festivals in het Italiaans genoemd worden.

Boodschappen doen
Boodschappen doen is vaak één van de meest verwarrende activiteiten als je een taal niet machtig bent. Je leert hoe je naar bepaalde levensmiddelen kan vragen.Booking.com

Reizen
Als je met eigen vervoer of openbaar vervoer reist, is het onmisbaar om in de Italiaanse taal de weg te kunnen vragen.

Vakantie
Tijdens de vakantie kom je ongetwijfeld in een hotel, restaurant of café terecht. Je leert hoe je in deze gelegenheden een gesprek voert.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen
Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Je kan deze cursus bestellen bij onze partner Groupon via deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u