Het dolfinarium in Brugge is al jaren een van de populairste attracties van België, met dolfijnen en zeeleeuwen die ronddartelen en waar iedereen van kan genieten.

Koop je tickets via deze link bij onze partner Groupon aan 17,50 euro per persoon.

Naast shows biedt het park ook 20 openluchtattracties, zoals de achtbaan Orca Ride, het piratenschip Sancta Maria en de reuzenspeeltuinen. Regenachtig weer? Bobo’s Indoor, met zijn 12 overdekte attracties, biedt uren speelplezier. Boudewijn Seapark is gemakkelijk bereikbaar vanaf de E40 (afrit 8).

Over deze deal

  • Entreeticket voor Boudewijn Seapark
  • Geldig op alle openingsdagen t/m 25 september 2022
  • Locatie: Alfons de Baeckestraat 12 in Brugge

Verwonder je bij de gloednieuwe dolfijnenvoorstelling “EchoMaris”, waarin je kennis maakt met de tuimelaar dolfijn. In deze live beleving ervaar je niet alleen de kracht, elegantie en buitengewone talenten van deze bijzondere dieren, maar zie je op het gigantische videoscherm ook de onderwaterwereld waarin zij leven en de dieren die je daar nog meer tegen komt. Ook maakt de show je bewust van de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen. Luister mee naar de echo van de zee: EchoMaris.

In het zeeleeuwentheater nemen de zeeleeuwen je mee op wereldreis. Je ontdekt de leefwereld van de Californische zeeleeuwen en leert op verassende wijze allemaal weetjes over dit grote beest. Ook de zeehondenlagune middenin het groene park is een bezoekje waard, om de bekendste inwoners van de Noordzee van dichtbij te bewonderen.

Duik onder in Bobo’s Aquasplash, een groot waterpark met maar liefst 8 glijbanen, de Splash Emmer en en zonneweide met gratis WiFi. En ontdek meer dan 20 binnen- en buitenattracties, zoals familiecoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria en diverse grote speeltuinen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 25 september 2022. Het park is t/m 31 augustus geopend op alle dagen van de week. In september is het park enkel geopend op zaterdag en zondag.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Hoe je groupon te gebruiken: reserveer je datum vooraf op https://tickets.boudewijnseapark.be/selection/timeslotpass?productId=10228270016194, bekijk de instructies op je groupon.
Meer info: je groupon is niet geldig zonder je Boudewijn Seapark reservatie, en omgekeerd. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Koop je tickets via deze link bij onze partner Groupon aan 17,50 euro per persoon.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u