Hotel Corsendonk Viane is gevestigd in hartje Turnhout en is te omschrijven als een luxe stadshotel met een meer dan praktische ligging om de omgeving te ontdekken.

Zo ben je binnen ruim een half uur in Antwerpen en Eindhoven, maar ook in het groen van het bosrijke Kempen waar je kan fietsen en wandelen.

De comfortabele kamers zijn elegant ingericht en hebben een eigentijds design. Zoals je kan verwachten zijn alle kamers voorzien van de nodige faciliteiten zoals badkamer met comfortabel bed, inloopdouche, airconditioning, telefoon, kluis en koffie- en theefaciliteiten.

In de restaurantgedeelte kan je terecht voor je portie genieten en energie in de ochtend met het ontbijtbuffet. Ook is het mogelijk te dineren in groepen, eveneens met buffet. Aan de lounge-bar drink je een drankje, waaronder het bekende Corsendonk bier.

Over Bobbejaanland
Op 44 autominuten van Antwerpen en 30 van Turnhout – in het pittoreske Kasterlee – ligt pretpark Bobbejaanland. In het plezantste land valt voor jong en oud wat te beleven met keuze uit meer dan 40 attracties. Van achtbanen met duizelingwekkende loopings tot gigantische wildwaterbanen en prachtige draaimolens. Behalve het Wilde Westen-thema kan je de tropische jungle ontdekken en griezelen in het horrorpark. Honger gekregen van alle actie? Neem dan even pauze bij één van de verschillende cafés en restaurants voor bijvoorbeeld Belgische frieten, pizza of een verse fruitsalade.

Je kan dit arrangement boeken via onze partner Groupon op deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u