2, 3 of zelfs 4 gangen met streekgebonden seizoensproducten in een gezellige brasserie Anoot in Deurne.

Anoot, de brasserie op de hoek van de Van Notenstraat en de Cruyslei in Deurne, miste zijn start niet. Dat komt onder meer door de keuken van uitbaters Elke Bijtebier en Koen De Vries: eerlijk en goed. Elke koos vervolgens voor de naam Anoot omdat de bewoners van de Van Notenstraat vroeger ‘nootjes’ werden genoemd. “We zetten er de A van Antwerpen voor en hadden een unieke naam. In de winter geven we trouwens walnoten als hapje op de toog.” Maar eerst de zomer nog, waar Anoot zijn sterkste troef uitspeelt: een zonnig terras, gericht op het Zuiden.

Kies uit 6 opties

  • € 14,99 voor een 2-gangen lunchmenu voor 1 persoon (waarde € 29,50)
  • € 29 voor een 2-gangen lunchmenu voor 2 personen (waarde € 59)
  • € 22 voor een 3-gangenmenu (lunch of diner) voor 1 persoon (waarde € 45,50)
  • € 44 voor een 3-gangenmenu (lunch of diner) voor 2 personen (waarde € 91)
  • € 27 voor een 4-gangenmenu (lunch of diner) voor 1 persoon (waarde € 54,50)
  • € 54 voor een 4-gangenmenu (lunch of diner) voor 2 personen (waarde € 109)

2-gangen lunchmenu (voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht)

Menu
Voorgerechten

Kaaskroket

Dagsoep

***

Hoofdgerecht

Steak met frietjes en saus

***

Nagerechten

Dessertbordje

Dessert van de chef

3- of 4-gangenmenu (lunch of diner)

Menu
Voorgerechten

Rundercarpaccio

Carpaccio van tonijn met pesto

***

Tussengerecht (4-gangenmenu)

Champagnesorbet met munt

***

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet met spinaziepuree en witte wijn saus

Steak met frietjes en saus

***

Nagerechten

Dessertbordje

Dessert van de chef

Boek hier meteen je plaatsje via Groupon

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u