In hartje centrum van Antwerpen kan je genieten van een Italiaanse pizza of pasta als lunch bij Sabatino.

Geniet samen van een stevige lunch in de vorm van een Italiaanse pizza of pasta. Met zo’n 40 smakelijke opties op het menu wordt kiezen misschien nog een opgave. Maar daardoor neem je automatisch toch écht even de tijd voor je lunch en kan je tegelijkertijd genieten van de gezelligheid aan de altijd levendige Grote Markt.

Op de kaart prijken o.a. bijzondere gerechten als zwarte torteloni gevuld met gerookte zalm en gnocchi (aardappelpasta) met mozzarella, basilicum en tomatensaus. Maar een pizza met bospaddenstoelen of salami kan natuurlijk ook gewoon. Of houd je het simpel met een traditionele pizza margarita of spaghetti bolognese?

Over Sabatino

Breng je de dag door in Antwerpen, dan is er grote kans dat je Sabatino passert. Het Italiaanse specialiteitenrestaurant bevindt zich namelijk midden in het centrum op de Grote Markt. Een praktische plek dus om even neer te strijken voor een onvervalste Italiaanse cappuccino of espresso.

En uiteraard kan je hier als liefhebber van de Italiaanse cucina niet alleen terecht voor verschillende pasta en pizza di mama, maar ook voor geraffineerde vis- en vleesgerechten. Vanwege de centrale ligging is Sabatino een top adres voor een uitgebreide lunch-break, voor een culinaire afsluiting van een dag Antwerpen of voor een goede (pizza)bodem voorafgaand aan een avond uit.

Met Antonina hebben Sabatino uitgetest. Heerlijke gerechten en een prima service!

Je kan deze lunch bestellen bij onze partner Groupon via deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u