Dierenredding Speelset met Olivia en Emma Minipoppen van lego.

De Dierenambulance (41445) set omvat een schattige bouwbare boomhut en een reddingsvoertuig voor allerlei leuke reddingsmissies en teamwork.

Dit LEGO Friends dierenreddingsspeelgoed is inclusief 2 minipoppetjes, een kat, een kitten en een konijntje, plus een heleboel dierenartsaccessoires voor een meeslepende speelervaring.

Deze set beschikt over een emmer om de kitten uit de kolkende stroming te redden, een ambulance met dierenartsaccessoires en een boomhut die kinderen samen met de speelgoeddieren kunnen verkennen.

Deze leuke set is een geweldig cadeau voor kleine dierenvrienden die een beloning hebben verdiend. Voor LEGO Friends speelgoed is geen bouwervaring nodig, want de sets bevatten duidelijke, stapsgewijze instructies.

De ambulance is ca. 8 cm hoog en 12 cm lang – een ideaal formaat voor het redden van dieren thuis of onderweg! De set is ook compatibel met andere LEGO sets voor nog meer creatieve speelmogelijkheden.

Functies voor de emmer die omlaag kan worden gebracht en de kolkende rivier dragen bij aan de spanning van deze dierenreddingsset en laten dit compacte cadeau voor een verjaardag aanvoelen als een groot geschenk.

Je kan deze speelset bestellen bij onze partner Amazon via deze link.

Bestel je liever bij Bol? Dat kan aan dezelfde voordeelprijs.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u