Hotel Park Inn by Radisson Leuven is gevestigd tegenover het centraal station van Leuven, in de buurt van het centrum van de stad. Het winkelgebied op de Bongenotenlaan ligt op slechts 500 meter afstand.

De 133 kamers zijn voorzien van grote ramen met uitzicht op de omgeving van Leuven. Ze beschikken stuk voor stuk over individuele airconditioning, een flatscreen-tv, een badkamer met douche en een haardroger. De superior kamers zijn ietsje ruimer dan de standaard kamers en zijn voorzien van een slaapbank, fles mineraalwater op de kamer en gratis toiletartikelen. Bovendien hebben de superior kamers een king size bed en bieden ze uitzicht op de stad.

Het hotel beschikt ook over een grillrestaurant, waar je van verschillende gerechten kan genieten. Bij de RBG Bar & Grill word je uitgenodigd om te proeven van klassieke verse gerechten rechtstreeks van de grill, maar ook lokale gerechten uit Vlaams-Brabant.

Het Park Inn by Radisson Leuven is gelegen in de buurt van de beroemde Universiteit van Leuven. In dit gebied zijn veel pubs, gezellige restaurant en toeristische attracties te vinden.

Klik op deze link om Hotel Park Inn by Radisson Leuven te boeken bij onze partner Groupon.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u