Executive tweepersoonskamer incl. ontbijt in Hotel Prinsenhof in Brugge.

Hotel Prinsenhof ligt in het hart van het middeleeuwse Brugge. Het hotel is gevestigd in een 20e-eeuws herenhuis met typisch karakteristieke gevel. Prinsenhof wordt beheerd door het vijfsterrenhotel Dukes’ Palace dat aan de overkant van Hotel Prinsenhof zit. Binnen een zucht ben je op het marktplein van Brugge. Op slechts 10 minuten lopen van het Begijnhof is het hotel een goed uitgangspunt voor het verkennen van de toeristische attracties van het ‘Venetië van het Noorden”.

De stijlvol ingerichte kamers van het hotel beschikking over alles wat nodig om je verblijf aangenaam te maken. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en volledig uitgerust. Bovendien zijn ze rookvrij en hebben ze de volgende voorzieningen: kluis die is geschikt voor laptops, een flatscreen-tv, een bureau, haardroger en een ruimte badkamer. De Executive-kamers zijn ruimer en hebben ook nog een regendouche.

Voor een hapje eten kan je ook terecht bij de buren: Dukes’ Restaurant biedt heerlijke Belgische klassieke gerechten en internationale klassiekers met een moderne twist. Een verwarmd terras is ook beschikbaar.

Dukes’ Restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 18.30 tot 21.00 uur. Reserveren wordt sterk aanbevolen en kan via de receptie van hotel Dukes’ Palace (telefonisch of per e-mail). Zondag en maandag gesloten

Tapas bij Dukes’ Bar: dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur. De bar zelf is dagelijks geopend van 12.00 uur tot middernacht.

Het Amerikaanse ontbijtbuffet wordt geserveerd van 7:30 uur tot 10:30 uur op weekdagen en van 07:30 uur tot 11 uur in het weekend en tijdens schoolvakanties.

Wat je krijgt

Inclusief in alle opties

  • De prijs is per 2 personen
  • Verblijf in een Executive-tweepersoonskamer
  • Amerikaans ontbijtbuffet (warme gerechten, Belgische chocolade, pannenkoeken enz.

Executive tweepersoonskamer incl. ontbijt voor 2 pers. excl. zaterdag 119euro ipv 175 euro

Boek dit hotel hier bij Groupon

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u