Ga eens voor iets anders dan de huisgesmeerde bammekes en geniet van een uitgebreid lunchmenu met o.a. een smoothie en wrap naar keuze.

Bij Ontbijt Eiland in Brugge hebben ze een voorliefde voor ontbijten; gezond en voedzaam ontbijten welteverstaan. Geïnspireerd door de gezonde ontbijtcultuur van Hawaii serveren ze hier o.a. kleurrijke smoothies en smoothiebowls die bomvol vitamines zitten en gemaakt zijn met allerlei soorten vers fruit.

Denk bijvoorbeeld aan een bowl met açaibessen, banaan, ananas, framboos, kokosmelk en honing of ahornsiroop. Ook voor een hartige warme wrap of sandwich zit je hier trouwens goed. Prettig om te weten is dat de koffie biologisch is en er gebruik gemaakt wordt van lactosevrije melk.

Ontbijt Eiland biedt ook geheel verzorgde ontbijtboxen aan, om je lief eens extra te verrassen. De boxen zijn er in diverse varianten – van lekker simpel tot royal – en naar keuze zelfs met een flesje bubbels. Als je dan nog niet goed aan je dag begint weten wij het ook niet meer.

Bekijk de aanbieding van Ontbijt Eiland bij onze partner Groupon via deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u