Geregeld houdt Groupon speciale kortingsdagen en vandaag is het weer zover.

Op zondag 11 april 2021 krijg je bij Groupon kortingen tot wel 30 procent op lokale deals en 10 procent op producten en travel.

Op de Belgische website moet je daarvoor de kortingscode WIDE30 gebruiken, in Nederland is de code DOE30. In Frankrijk gebruik je de code PROMO. In Italië is de code TUTTO30. De korting verschilt van deal tot deal.

Kijken maar welke deals je aanspreken en welke korting je krijgt. Deze kortingscode geldt niet enkel op Lokale Deals, maar ook op producten en hotels en reizen. De korting is beperkt tot 20 euro.

Klik op de banner van het land waar je wil bestellen om te profiteren van de kortingscode.

Goed onthouden! Producten kun je enkel bestellen via de site van het land waar je de levering wil laten plaatsvinden. Flessen wijn of een nieuwe matras moet je in je eigen land bestellen.

Maar reizen en restaurants of uitstapjes kun je op elke site die je maar wil bestellen. Een wijntour of een hotelletje in Italië deze zomer? Die kan je met Groupon perfect bestellen op de Italiaanse website. Dat doen wij al jaren en geef toe, nog eens dertig procent extra korting, wie wil dat niet?

Komt het reizen toch in het gedrang, dan kun je bij Groupon gemakkelijk verplaatsen of laten terugbetalen. Daar doen ze omwille van corona niet moeilijk over.

Een topdeal op reizen is ook het Zwitserse vignet. Met deze actie betaal je slechts 32,79 euro (in plaats van de officiële prijs van 44 euro). Je leest er alles over in dit artikel.

BELGIE

NEDERLAND

FRANKRIJK

ITALIE

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u