Koop je PassHan-ticket voor het domein van de grotten van Han in één van de grootste grottencomplexen van Europa aan bijna de helft van de prijs.

Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het Unesco Geopark van België: Famenne Ardenne. Samen met een professionele gids ontdek je hier het wondere universum van stalactieten, stalagmieten en andere geologische mirakels. Je verkent een landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes.

Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten van de gloednieuwe verlichting. Beleef magische werelden met de klank- en lichtshow Origin, die je meevoert naar de oorsprong van onze wereld en de Grot… Een 360° spektakel.

In het Wildpark ontmoet je Europese dieren als het damhert en het everzwijn, maar ook zeldzame en exotische dieren als de steenbok, het Przewalskipaard en de Europese bizon. Bovendien is het park de Europese “Big Five” rijk: de bizon, de bruine beer, de wolf, de lynx en de veelvraat.

En krijg je geen genoeg van je reis door de prehistorie, dan bezoek je ook PrehistoHan (waar je een indrukwekkende archeologische expositie verkent) en Han 1900 (het museum van vergeten ambachten).

PassHan ticket (grotten+wildpark+PreHistoHan+Han 1900) aan 21 euro ipv 33 euro.

Als je boekt met een extra kortingsactie moet je de tickets per stuk bestellen.

Je kan tickets boeken bij onze partner Groupon via deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u