Ga aan boord van een rondvaart van 1 uur en 30 minuten, exclusief voor onze klanten. Beleef Amsterdam op haar mooist, wanneer de zon ondergaat en de straatlampen de stad verlichten.

Vaar langs enkele van de mooiste waterwegen van de Amsterdamse grachtengordel. Passeer de verlichte gebouwen, bruggen en boten die de stad ’s avonds een bijna sprookjesachtige verschijning geven.

Terwijl je van het uitzicht geniet, luister je naar een informatieve audiogids om meer te weten te komen over de plekken waar je voorbij komt. Je ziet traditionele 17e-eeuwse gebouwen die de centrale grachten sieren, evenals gedurfde voorbeelden van de moderne architectuur.

Vaar langs de Gouden Bocht en naar Overhoeks, de nieuwste wijk van de stad. Ga verder naar het Museumkwartier en zie de Magere Brug met zijn unieke architectonische stijl.

Ga dan naar de haven, waar je de muziekhal en de indrukwekkende replica van het schip De Amsterdam, van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie, kunt zien, waarna je reis ten einde komt.

Boek deze rondvaart bij onze partner Get Your Guide via deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u