Een cadeaubon geldig bij meer dan 100 lokale handelaars per stad. Is dat niet het ideale geschenk?

Dit kan in heel uiteenlopende categorieën (mode, resto, design,..). De gever koopt de bon online of in een verkooppunt en kan hem per mail of fysiek ontvangen. De ontvanger gaat met zijn bon naar een deelnemende handelaar en kan er daar mee betalen.

Hij/zij kan de bon ook in stukken opnemen en dus het is het perfect uitje in een stad/ je eigen stad. Je kan op die manier de aankoop van mode combineren met een lunch bijvoorbeeld.

De 2 grootste voordelen zijn de ruime keuze en feit dat je hem in stukken kan opnemen. Dit alles samen leidt tot heel veel vrijheid voor de ontvanger van de bon. Daarnaast heb je natuurlijk het lokale aspect en het ondersteunen van de lokale economie. Wij werken nooit met ketens maar enkel met lokale, zelfstandige handelaars.

Verder is het praktisch zo dat je bon onmiddellijk beschikbaar is. Je koopt hem online en je hebt hem direct in je mailbox. Je print hem thuis af en je hebt een cadeau. Je kan hem ook laten bezorgen in papieren versie maar dat duurt dus 2 tot 3 werkdagen.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u