Sans Cravate in Brugge behaalde 16,5 punt op de Gault&Millau en heeft ook een Michelin-ster.

De naam Sans Cravate spreekt boekdelen: een ongedwongen kader met een losse maar toch chique sfeer. Het authentieke rijhuis in de Brugse Langestraat is onder leiding van Véronique Bogaert en Henk Van Oudenhove uitgegroeid tot een culinaire parel. Wat begon als een klein kookatelier is – na samenvoeging met het aangrenzende pand – inmiddels een spraakmakend gastronomisch restaurant te noemen.

En dat is ook de kenners niet onopgemerkt gebleven, want behalve 16,5 punt op Gault&Millau heeft Sans Cravate ook een Michelinster. Samen met het tegenoverliggende B&B La Suite vormt het restaurant een charmant geheel. Het interieur is modern, maar authentieke details als de open haard en een oud houten slagersblok (nu gebruikt als broodtafel) laten hun stijlvolle sporen uit het verleden na.

De dinerruimte, naar eigen zeggen een zaal met een ziel, is ingericht met massief houten tafels en design-onderleggers. Aan elk detail is gedacht en ook op de menukaart wordt deze sterke persoonlijke touch op creatieve wijze doorgevoerd.

Over deze deal

Het meervoud van vier is vieren en dat is nu precies wat je met het leven doet als je geniet van een goed gastronomisch diner met tussen de drie en vijf gangen. Proost (bijvoorbeeld) met z’n vieren op het goede leven tijdens een diner bij Sans Cravate.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een gastronomisch 4-gangendiner voor 1 persoon (waarde € 69)
  • € 98,99 voor een gastronomisch 4-gangendiner voor 2 personen (waarde € 138)
  • € 196,99 voor een gastronomisch 4-gangendiner voor 4 personen (waarde € 276)

Menu
Tartaar van rund ”Txogitxu” met rode biet, groene curry en oesterparels

***

Langoustine ”Yakitori” met ramen

***

Varkensrug ”Seigneur de Vidaigne” in al z’n glorie

***

Chocolade met groene thee, litchi en jasmijnrijstBooking.com

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u