Hotel Autopark Firenze in halfpension: ontbijt en 3-gangendiner, bestaande uit: voorgerecht, tweede gang met bijgerecht en nagerecht of dessert (exclusief drankjes) en dat vanaf 79 euro.

Het hotel werd geopend in 1971 en beschikt over 113 kamers, een grote privétuin van ongeveer 10.000 m² en een parkeerterrein voor ongeveer 80 auto’s, ter beschikking van de klanten en volledig gratis.

Het hotel bevindt zich op 100 meter van het eindpunt van bus 22, waarmee u in 10 minuten het historische centrum kunt bereiken, waar zich de belangrijkste monumenten en musea van Florence bevinden.

Het is gelegen in het commerciële gebied van Novoli, in de buurt van de nieuwe universiteit, het Paleis van Justitie en op enkele minuten van het knooppunt van de autosnelwegen Firenze Nord en het Florentijnse vliegveld A. Vespucci. Vespucci, ideaal voor zakenreizigers en vakantiegangers.

De onlangs gerenoveerde kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, satelliet-kleurentelevisie en gratis WiFi. Naast de 96 kamers op 6 verdiepingen, bevinden de overige 17 zich in een bijgebouw.

Je kan dit hotel boeken via onze partner Groupon via deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u