Paul Okon opent binnenkort in Brugge een nieuwe winkel en mozzarella bar.
“We focussen op mozzarella en burrata-“, zegt Paul Okon aan KW. “Mijn moeder is Italiaanse en ik heb zelf ook in Italië gevoetbald. Dus ik heb zeker een Italiaanse link. Bovendien begin ik de zaak samen met mijn beste vriend Massimo. Hij is afkomstig van Puglia en onder andere professioneel kaasmaken.”

“We zullen ons focussen op producten die typisch zijn voor de streek rond Puglia. En dan denken we voornamelijk aan mozzarella en burrata. We produceren die elke dag vers. En dat is iets wat geen enkele winkel of restaurant in België doet. Daarnaast zullen we ook andere Italiaanse producten verkopen.”
“Ook binnen gaan we enkele tafels en stoelen installeren zodat mensen ter plaatse iets kunnen eten. Het wordt geen restaurant met een heus menu. Maar het concept heeft zijn succes in Gent ondertussen al bewezen. We hopen nu dat ook de Bruggelingen gecharmeerd zullen zijn. We hopen om binnen enkele weken te kunnen openen. Maar daarvoor zijn we momenteel van de werkmannen afhankelijk.”
Foto Unsplash