Het indrukwekkende Kasteel van Loppem is een neogotisch monument dat je echt niet mag missen. Het ligt vlak bij Brugge en staat barstensvol met historie, kunst en gedetailleerd vormgegeven meubilair.

Ontdek de kapel, de keuken en nog veel meer. Ontspan in de romantische Engelse tuin en ga voor een bezoek aan het doolhof als vermakelijk extraatje.

De neogotische architectuur en het interieur van het Kasteel van Loppem hebben een rijke historie. Voel de houtsnedes in het trappenhuis en let op de speciale deurknoppen en vloertegels. Kom ook alles te weten over het dagelijks leven van de personen die hier hun zomer doorbrachten. Het is een fascinerend uitje vanuit Brugge.

Wandel door de imposante hal en de statige salons. Bekijk de keuken, de familiekapel en de kunstcollectie van het kasteel. Struin langs de schilderijen, overdenk de meeslepende verzameling aan sculpturen en kom van alles te weten over Aziatische en Afrikaanse kunst.

Het park van het kasteel heeft eeuwenoude bomen en talloze vogels die rond de vijvers en grotten leven. In de ijskelders leven zelfs vleermuizen.

Voeg een bezoek aan het populaire doolhof (gebouwd in 1873) toe aan jouw ticket en voor je het weet bevind jij je in een spannend labyrint waar mensen al sinds de 19e eeuw de weg in kwijtraken! Kun jij de uitgang vinden?

Bestel tickets voor het Kasteel van Loppem en het doolhof via onze partner Tiqets.Booking.com

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u