Bij outletstore Gronico in Herk-de-Stad vind je een brede waaier van geschenkartikelen, huishoudartikelen, meubelen en verlichting terug aan een outletprijs.

Dat betekent dat je er het hele jaar door tot 70% korting hebt. In de winkel vind je niet alleen trendy en moderne artikelen, ook traditionelere accessoires vullen hier de rekken. De collecties worden wekelijks aangevuld met nieuwigheden.

Met je grouponbon van 50 euro of 70 euro kan je bij outlet store Gronico naar hartenlust je winkelkarretje vullen. Je mag je bon gebruiken voor alle onderhouds-, keuken- en decoratieartikelen – kortom: op alles wat je in de winkel tegenkomt.

Ook als je op zoek bent naar meubels, verlichting of geschenkartikelen. Het productaanbod bestaat uit enerzijds een groot aantal bekende kwaliteitsmerken en anderzijds nieuwe, trendy merken.

De bon van 50 euro geldt vanaf een besteding van 65 euro, die van 70 euro vanaf een besteding van 90 euro.

Met de kortingscode EGG30 krijg je op maandag 5 april 2021 maar liefst 30 procent korting op de aankoopbonnen. Zo betaal je voor de bon van 50 euro slechts 13,99 euro in plaats van 19,99 euro. Die van 70 euro komt op 17,49 euro in plaats van 24,99 euro.

Via deze link kan je de aankoopbonnen voor Gronico bestellen bij onze partner Groupon.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u