Via onze partner Groupon kunnen we een interessante deal voor citytrippers richting Italië aanbieden.

In het laagseizoen kan je al vanaf 159 euro twee nachten in Milaan verblijven, inclusief vluchten. Alle details van deze deal kan je hier raadplegen. De vierdaagse trip naar Milan is er al vanaf 199 euro en daarover vind je alle informatie hier.

Ook voor Rome gelden dezelfde prijzen. De driedaagse trip vind je hier. Alles voor het reisje van vier dagen zijn hier terug te vinden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: van 1 juli 2022 t/m 23 februari 2023, in het hoog- of laagseizoen, afhankelijk van de gekozen optie. De prijs is per persoon, op basis van een tweepersoonskamer. Het is verplicht om met twee personen te boeken met 1 groupon per persoon. Als je alleen wil reizen, gelden er toeslagen afhankelijk van de datum en tijd van vertrek. Neem contact op met de reisaanbieder op het moment van boeken.

Reserveren: verplicht binnen 7 dagen na aankoop van je groupon en minimaal 20 dagen voor vertrek via dit online formulier. Voeg je grouponcode toe. Na het invullen van het online formulier ontvang je binnen 3 werkdagen een bevestiging van je reservering van de reisaanbieder per e-mail. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt.


Het is raadzaam om direct na aankoop van de groupon je plaats te reserveren om de vakantie te bevestigen en teleurstelling te voorkomen. De aankoop van de groupon is geen garantie voor de vakantie, klanten moeten voor de reis boeken en het is niet mogelijk om direct ter plaatse te verschijnen.
Geen wijziging of annulering mogelijk na bevestiging van de reservering. Eenmaal bevestigd, is de reservering niet terugbetaalbaar of overdraagbaar.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u