Zak weg in deze heerlijke 24Designs Cocoon Deluxe hangstoel en geniet van een momentje voor jezelf.

Deze prachtige 1-persoons hangstoel is een echte eyecatcher in de tuin of in huis. Door het heerlijke kussen en royale zitting is het absoluut geen straf om urenlang te luieren in deze hangstoel van 24Designs.

Zwarte hangstoel met standaard
De stijlvolle en smaakvolle Cocoon Deluxe hangstoel van 24Designs kenmerkt zich door een luchtig ontwerp met ronde vormen. Door de unieke uitstraling èn de duurzame materialen kun je de hangstoel zowel binnen als buiten neerzetten. Voor ieder wat wils! Het standaard en het stevige hangsysteem zorgen ervoor dat de Egg Chair stabiel staat. Zo kun je onbezorgd wegzakken in de stoel.

Wist je dat deze Egg Chair met standaard ook met gemak het hele jaar buitenshuis kan staan? De zitting van de hangstoel is gemaakt van rattan, een stevig vlechtwerk dat momenteel de trend van het moment is. Rattan rafelt niet snel, is zeer vast en UV-bestendig. Dat betekent dat deze 1-persoons hangstoel uren in de zon kan staan zonder te verkleuren. Het matte, stalen frame is ook stevig en duurzaam en is – net als rattan – bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Door het stalen frame is de 24Designs Cocoon Deluxe hangstoel ook licht van gewicht en kun je ‘m gemakkelijk verplaatsen.

Deze Cocoon Deluxe Egg Chair van 24Designs wordt geleverd inclusief een stevig, zwart kussen. Het zachte en royale kussen in de hangstoel zit als een wolk. Het kussen is gemaakt van 100 % polyester, een vuil- en waterafstotende stof.

Bestel deze Egg Chair bij onze partner Bol via deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u