Alweer goed nieuws voor de evenementenzomer in Kortrijk. In organisatie van DR Events wordt Kortrijk Popt georganiseerd: vijf avonden lang zullen Vlaamse artiesten het beste van zichzelf geven op Depart XXL.

De zomerkalender van Kortrijk krijgt meer en meer vorm. Vorige week kregen de festivals Alcatraz en Kamping Kitsch en wielerwedstrijd Marcel Kint Konvert Classic groen licht van het stadsbestuur, deze week is het aan DR Events. Zij organiseren een hele zomer lang ‘Kortrijk Popt’ op Depart XXL.

Op 24 juli zal Kortrijk Popt knallen met Bram en Lennert, Michael Schack en Regi! Ook in augustus volgen klinkende namen want op 8 augustus zetten Natalia en Jef Neve Depart XXL in vuur en vlam. 14 augustus is het de beurt aan Level 6 en Belle Perez.

Afsluiten doet Kortrijk Popt met een tweedaagse op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus. Vrijdag nemen Mathias Vergels en Gene Thomas over, op zaterdag verwelkomen we Sam Gooris, Bart Kaëll en Willy Sommers. Allemaal knallers van formaat dus!

DR Events_Kortrijk Popt.jpg

Depart XXL zal knallen deze zomer! We zijn zeer blij dat we met zo’n fantastische uitrusting ook zo’n mooi volk mogen verwelkomen. De kalender van Kortrijk Popt biedt onze Vlaamse toppers opnieuw leuke speelkansen in een uniek kader. DR Events stond al even te popelen om te organiseren op Depart XXL en dankzij de goede vooruitzichten kunnen we hier ook een go voor geven!

Kelly Detavernier, schepen van evenementen

De artiesten en wij kijken er enorm naar uit om weer optredens te kunnen doen en het publiek terug geweldige avonden te bezorgen. Eindelijk kan het weer en dit gaan we met de concertenreeks van Kortrijk Popt zeker vieren!

DR Events medewerkers

Het volledige programma terugvinden en tickets bestellen kan op de website van DR Events. Ticketprijzen starten vanaf €25.

Bron en foto’s

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u