De Bosch MMB66G5M SilentMixx Pro Blender is met 3 automatische programma’s ideaal voor smoothies, ijscrushen & high speed blenden.

Deze Bosch MMB66G5M SilentMixx Pro combineert bijzonder stille werking, met supersnelle topprestaties. In een handopdraai heb je een heerlijke smoothie, waarna je hem makkelijk schoonmaakt door het handige EasyClickKnife systeem. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor vele jaren aan soepjes en sapjes!

Goed om te weten: de kan van glas, dit zorgt voor een veilige bereiding van warme soepen en ijskoude dranken, maar betekent wel dat hij zwaarder is dan kunststof.

Let op: deze blender is een stuk stiller dan een normale blender, maar niet compleet stil. Tevens zal de blender luider zijn wanneer je er noten of ijsblokjes er in crusht dan wanneer je zacht fruit in de blender stopt.

Slimme blendprogramma’s
Deze blender heeft 3 automatische programma’s, waarmee je gelijk de juiste stand hebt voor het crushen van ijsblokjes, maken van smoothies en highspeed blenden.

Superstil blenden
Door het unieke geluidsreductie-systeem en de vorm van de blener, is deze blender nauwelijks te horen. Ideaal als je ’s ochtends je smoothies wilt maken, maar jezelf niet onpopulair wilt maken bij anderen…

Hittebestendige glazen kan
Met de extra dikke glazen wanden van de kan kun je gemakkelijk en veilig blenden, zowel voor warme soepen als ijskoude smoothies. Je hoeft niet bang te zijn dat hij het begeeft, toch een fijn idee…

Makkelijk reinigbaar blendermes
Het Easy KlickKnife-mes garandeert de beste resultaten, bijvoorbeeld om ijs te crushen. Ook kan hij heel gemakkelijk worden uitgenomen voor reiniging: je pakt simpelweg het hendeltje onderop en geeft hier een draai aan. Zo hoef je niet met een afwasborstel tussen de messen te wroeten.

Je kan deze blender bestellen bij onze partner Bol via deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u