BODY WORLDS: The Happiness Project doet je de geheimen van geluk en de effecten op het lichaam in ontdekken. Bezoek de tentoonstelling in Amsterdam.

Body Worlds laat ons het menselijk lichaam op spectaculaire wijze zien. De interactieve expositie The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Laat je meenemen langs de verschillende voorbeelden van opgezette lichamen, die heel verfijnd en met uiterste precisie in actie komen. Leerzaam en fascinerend tegelijk.

Body Worlds is eerder tijdelijk in Nederland te zien geweest, maar is nu permanent neergestreken op het Damrak 66 in Amsterdam.

Dr. Gunther von Hagens is de bedenker van deze bijzondere anatomietentoonstelling en heeft ‘m gebaseerd op een donorprogramma. Want het is haast niet te geloven, maar alles wat je ziet, komt van mensen die wellicht ooit zelf echt horde hebben gelopen, elkaar lief hebben gehad of ergens anders in hebben uitgeblonken.

De tentoonstellingen van BODY WORLDS over het menselijk lichaam zijn wereldwijd al door ruim 40 miljoen mensen bezocht.

Prijs voor een kind is nu 7,50 ipv 15 euro, volwassenen betalen 12,50 ipv 23,95 euro.

Je kan tickets kopen voor deze tentoonstelling bij onze partener Groupon via deze link.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u