Het Speelgoedmuseum in Mechelen is een speelgoedmuseum voor grote en kleine kinderen waar je kennis kunt maken met de geschiedenis van verschillende soorten speelgoed en spelletjes van over de hele wereld.

Zin in een leuk uitje? Het Speelgoedmuseum in Mechelen is een ware schatkist waar je innerlijke kind zich helemaal thuis zal voelen, en je echte kinderen ook! Zie speelgoed van over de hele wereld, doe spelletjes en test je creativiteit met allerlei grappige activiteiten.

Griezelige clowns grijnzen je toe als je door dit museum loopt, maar dat is juist ook zo leuk aan oude speelgoedcollecties!

Zie speelgoed uit Afrika, Azië, Oceanië, Amerika en het Midden-Oosten. Vermaak je met legpuzzels, breinkrakers en creatieve spellen die je versteld zullen doen staan van je eigen slimheid (of teleurstellen natuurlijk…).

Waag een poging tot het bouwen van iets bijzonders met bouwspeelgoed en robots, test je ogen en brein met optische illusies en computerspelletjes en ontdek het belang van wetenschap en technologie.

Samen plezier maken kunnen we als mensen ook heel goed. Leef je met z’n allen uit met buitenspelletjes, kermisattracties en circusspeelgoed. Meer van dit, graag!

Tickets voor het speelgoedmuseum in Mechelen kan je via deze link bestellen bij onze partner Tiqets.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u