B&B De Meidoorn is gelegen in de oude gemeente Beauvoorde, op ongeveer 18 minuten rijden van het strand van De Panne.

Reizigers worden ontvangen door Ignace Lootens, de eigenaar van de B&B, in een oude volledig gerenoveerde hoeve. De B&B bevindt zich dicht bij het kasteel van Beauvoorde, gebouwd in de 15e eeuw en de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Wulveringem en de Sint-Audomaruskerk in Vinkem. Je kan ook een bezoekje brengen aan de IJzertoren, een monument uit de Tweede Wereldoorlog (20 min. rijden).

De gasten worden ontvangen in één van de 3 kamers die elk hun eigen stijl hebben. De kamers hebben zicht over de tuin met aansluitend een groot terras om heerlijk te verpozen. Verder heb je er ongeveer alles wat je tijdens je verblijf in Beauvoorde nodig hebt. Denk aan een zithoek, flatscreen-tv, waterkoker en een eigen badkamer met een bad of douche en toilet. De kamers zijn bovendien voorzien van gratis WiFi.

Het ontbijt wordt geserveerd met verse eitjes, huisgemaakte confituur en andere delicatessen op de veranda of bij mooi weer op het terras. In het restaurant ben je ook welkom voor een driegangendiner van de chef (bij bepaalde opties inbegrepen).

Binnenin en rondom de B&B zijn er enkele metaalkunstwerken en keramieke kunst te bewonenderen, die stuk voor stuk zijn gemaakt door de lokale kunstenaars. Voor wie op een ontspannen manier de omgeving wil verkennen zijn er (tegen een meerprijs) fietsen en E-bikes te huur bij het hotel.

Via deze link kan je via onze partner reserveren bij B&B Meidoorn.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u