De tentoonstelling “Banksy, genius or vandal?” op de Grote Markt in Brussel opende vandaag de deuren voor het publiek.

Genius or Vandal? is de nieuwe, interactieve tentoonstelling die in het teken staat van deze beroemde en mysterieuze Britse kunstenaar. Deze beleving dompelt je als nooit tevoren onder in het werk van de kunstenaar en vormt een unieke reis langs meer dan 80 geauthenticeerde werken die eigendom zijn van verschillende privéverzamelaars.

Banksy: Genius or Vandal? houdt rekening met de strengste veiligheidsmaatregelen en ook de social distancing wordt gerespecteerd. De tentoonstelling vindt plaats in een grote zaal en is toegankelijk voor het grote publiek, waaronder gezinnen, schoolgroepen, koppels en ouderen. Alle ruimtes zijn zodanig ingericht dat de regels voor social distancing kunnen nageleefd worden.

Virtual reality en een artistieke onderdompeling voor alle zintuigen

Banksy: Genius or Vandal? is een unieke, meeslepende ervaring die het verhaal van de beroemde kunstenaar tot leven brengt. Tijdens deze tentoonstelling in België beleef je een unieke virtualrealityervaring en krijgen de werken van de kunstenaar een nieuwe dimensie. Ga mee op deze reis naar het hart van het werk van de mysterieuze straatkunstenaar.

Foto Facebook Banksy Expo

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u